Services

Services

Hos os er kundens behov i centrum

Vision+ er et “full service” ingeniørfirma med stor fleksibilitet og fokus på kundens behov. Vi er din neutrale sparringspartner gennem hele projektet. Ligegyldigt opgavens størrelse og omfang. Vi har stor erfaring med rådgivning på alt fra mindre private projekter til større og meget omfattende erhvervsprojekter. Vi tilbyder uforpligtende opstartsmøde.

Jeres behov er vores absolutte topprioritet

Services-kundebehovUanset om det er byggeri-, energi- eller designopgaver i ønsker løst, gør vi hver gang vores ypperste for at imødekomme jeres aktuelle behov. I kraft af en gennemsigtig sagsgang med tæt kontakt mellem kunde og leverandør, kan du altid få nuværende status på din opgave.

Vores størrelse og korte arbejdsgang gør os til en meget fleksibel rådgiver og sparringspartner. Jeres behov sætter dagsordenen for projektet, mens vi tilbyder en tydelig processtyring med løbende kontakt og dialog.

Grundet vores firmastruktur og tydelig prioritering af jeres behov, kan vi tilbyde en yderst effektiv rådgivning og kontrol med processen, og i kan altid komme i kontakt med en af os.

Vores professionalisme er grundlagt på kernekompetencer, som vi har tilegnet os gennem uddannelse og nørderi, men også i stor grad gennem erfaring, erfaring og endnu mere erfaring! Sammen med vores ungdommelighed og mod mener vi dette danner den perfekte base for dig, der ønsker effektivitet og optimale løsninger!

Vores samarbejder og kunderelationer er grundlagt på følgende værdier:

– Effektivitet
– Gennemsigtighed
– Dialog
– Fleksibilitet
– Kreativitet

Vores professionalisme, tydelige prioritering og grundlæggende værdier gør, at vi kan tilbyde yderst kvalitets- og prisstærke produkter i enhver størrelse.

Hos os er det jeres projekt og jeres behov, der sætter dagsordenen, når vi sammen skal finde den bedste løsning. – Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale om netop dit projekt!

Udvalgte kunder