Firmaprofil

Firmaprofil

Firmaprofil

Professionalisme og mod

Beskrivelse-Vision+Vision+ er stiftet i 2009 af Thor Kappel og Rolf Dixen, der har arbejdet sammen gennem flere år på uddannelser og arbejdspladser. Vi er begge både indehavende direktører og daglige projektledere, derfor har vi altid det totale overblik over dit projekt. Vi er meget engagerede i de enkelte opgaver, og går til hver eneste arbejdsopgave med ren dedikation og ansvarsfølelse. Her har du altid direkte kontakt til beslutningstagerne på dit projekt. Dette gør det muligt at levere en både fleksibel og effektiv service. Vores ungdommelige mod, sammensat med en stor portion fornuft og begge ben på jorden, danner den perfekte base for effektiv og konstruktiv rådgivning og projektledelse. I Vision+ sætter vi en ære i at levere høj kvalitet og ikke mindst prisstærke produkter. Vi sætter en stolthed i godt håndværk.

Vores Værdier

En aktiv holdning til miljø

Vores-VærdierMed udgangspunkt i dit behov, søger vi altid den mest effektive løsning med hensyn til både kvalitet, økonomi og miljø. Hos Vision+ tager vi tidens energidebat og presserende miljødiskussion meget seriøst, og arbejder ud fra en aktiv holdning til at nedbringe CO2-udledningen. Vi leverer forståelig rådgivning og vejledning på hele energiområdet, så du kan sove med god samvittighed. Din tilfredshed og tryghed gennem alle projektets faser er i centrum, og vi gør kun det bedste for at levere den mest optimale løsning for dig og miljø.

Arbejdsmetode

Erfaring mod og viden

Arbejdsmetode”Det plejer vi at gøre”, er der ikke noget, der hedder hos Vision+. Vi accepterer kun den mest optimale løsning i alle sammenhænge, uanset projektets størrelse og karakter. Arbejdsmetoden i Vision+ er dynamisk og projektafhængig, hvilket betyder, at den aktuelle sag, altid bliver løst med fokus på dens særegenhed og kontekst. Hos Vision+ bestræber vi os altid på, at levere den mest optimale løsning, og vi er ikke bange for at tænke nyt og anskue eventuelle problematikker fra alternative vinkler. Viden og udvikling er i højsædet hos Vision+, hvor vi tager udgangspunkt i den nyeste og bedst afprøvede teknologi. Dette holder os opdaterede og fremsynede indenfor faget. I enkelte sager benytter vi os af ældre og meget erfarne ingeniører, der er tilknyttet vores virksomhed som eksterne konsulenter.