Energi og indeklima

Energi og indeklima

Energi rådgivningEnergi og indeklima / Energirådgivning

Energi er ikke blot et modeord, men selve det der får vores travle hverdag til at fungere. Energiforbruget er for de fleste en meget stor økonomisk post, der samtidig har en negativ indvirkning for vores miljø og klima. Det er nødvendigt, at vi tager stilling til vores forbrug. – Det være sig både privat og til erhverv.

Vi opfordrer vores kunder til at kigge på deres energiforbrug med kritiske øjne, for at lede efter besparingspotentiale og optimeringsmuligheder. Som et led i denne proces tilbyder Vision+ rådgivning og bistand således, at jeres mål nåes.

Energiområdet kan være meget vanskeligt at gennemskue, og derfor tilbyder vi dybdegående oplysning, analyse og udvikling af aktuelle energiområder, der også tager hensyn til indeklimaet der som oftest er tæt forbundet med energiløsninger.

Vi leverer professionelle løsninger, der er baseret på den nyeste viden, og som samtidig lever op tidens høje miljølovkrav.

Vi tilbyder effektiv gennemgang af dit bygningsværk med henblik på at lokalisere og konkretisere indsatsområder for en energirenovering. Vi hjælper dig altså med at identificere og konkretisere dit bygningsværks energipotentiale, hvilket kan have store positive økonomiske og miljømæssige fordele.

Vi står til rådighed med professionelle analyser og løsninger på hele energiområdet, der kan hjælpe dig med at nedbringe din bolig/ bygningsværks energibehov.

Kort sagt; Vores erfaring og viden sparer dig penge, og slider mindre på miljø og omgivelser.