Byggeri og konstruktion

Byggeri og konstruktion

ByggeriByggerådgivning

Vores erfaring kommer dig til gode. Hvad end du skal bygge nyt, bygge til eller ombygge, så gør vi det behageligt at manøvrere igennem processen fra start til slut. Vi har overblikket for dig, og du skal kun have kontakt med os. Vi håndterer alle de andre parter.

Som rådgivere og projektledere har vi erfaring med byggeri i alle størrelser, og er også vant til meget forskellige ønsker til udtryk, æstetik og brugervenlighed.

Det er vores fornemmeste opgave som rådgivere, at afstemme dine ønsker og drømme med vores viden om at bygge billigt, bæredygtigt og energieffektivt. Der skal jo passes på pengepungen. Både i byggefasen og på langt sigt!

Gennem kompetent bygherrerådgivning udfører vi bygherres ønsker i praksis, og håndholder byggeprocessen fra start til slut. Uanset byggeprojektets karakter eller udfordring opererer vi med gennemsigtige og effektive arbejdsgange, hvor vi står til rådighed med løbende kontakt og dialog. Hos Vision+ har i derfor god mulighed for at følge projektets udvikling, og i er fra start til slut i trygge hænder hos os, da vi håndterer leverandørerne for dig.

Det er vores erfaring, at vi gennem denne nærværende og synlige bygge- og projektledelse, opfylder bygherres og vores egne høje krav til kvalitet og tidsplanlægning.

Vi er loyale overfor dig. Du er kunden.